14 populaire marketingpodcasts voor B2B marketeers

 

Noah Kagan Podcast

1 – Noah Kagan presents

PRESENTATIE: Noah Kagan

Wil je inspiratie opdoen met een van de beste marketeers en ondernemers die er op dit moment is? Luiste dan naar Noah Kagan, oprichter van Sumo & OkDork.com. In zijn podcast deelt hij zijn geheimen over van alles. Van netwerken en ochtendroutines, tot SEO, geld en het leven zelf.

Apple Podcasts / website

GaryVee Podcast

2 – De GaryVee Audio Experience

PRESENTATIE: Gary Vaynerchuk

De GaryVee Audio Experience geeft je toegang tot enkele van de beste pro-tips van Gary over hoe sociale media en video kunnen worden gebruikt om uw bedrijf te laten groeien. Hij legt een sterke nadruk op de mindset die nodig is om de gewenste resultaten te behalen.

Apple Podcasts / website

Foundr Podcast

3 – Foundr Podcast

PRESENTATIE: Nathan Chan

De Foundr Podcast is een van de beste die er is wanneer je op zoek bent naar diepte-interviews met enkele van de grootste denkers in de zakenwereld. Ze vertellen hun verhalen over hoe ze zijn gekomen waar ze nu staan. Van nieuwkomers zoals Daniel DiPiazza tot de zwaargewichten zoals Richard Branson. Nathan krijgt de juiste mensen in de show en geeft de inzichten die je zoekt.

Apple Podcasts / website

Seeking Wisdom Podcast

4 – Seeking Wisdom

PRESENTATIE: David Cancel & Dave Gerhardt

De belangrijkste focus van de Seeking Wisdom podcast is hoe je een marketingteam voor schaalvergroting in B2B kunt beheren en hoe je ervoor kunt zorgen dat je effectief schaalt. David en Dave werken aan Drift. Veel van de verhalen die ze vertellen en de inzichten die ze bieden, zijn gebaseerd op hun dagelijkse ervaringen met het bouwen van een van de snelst groeiende startups op dit moment.

Apple Podcasts / website

Online Maketing Made Easy Podcast

5 – Online Marketing Made Easy

PRESENTATIE: Amy Porterfield

Ben je op zoek bent naar bruikbare digitale marketinginzichten die worden geleverd in gemakkelijk verteerbare, gemakkelijk te volgen blokken? Abonneer je dan zeker op de Online Marketing Made Easy podcast van Amy Porterfield. Na te hebben gewerkt met grote namen als Tony Robbins , heeft ze haar expertise opgebouwd in de digitale scene en weet ze complexe marketingideeën te vereenvoudigen om je te helpen groeien.

Apple Podcasts / website

Tim Ferriss Show

6 – The Tim Ferriss-show

PRESENTATIE: Tim Ferriss

Auteur Tim Ferriss van het beroemde  boek The 4 Hour Work Week,  is een naam die je vast al eens hebt gehoord. Zijn podcast is momenteel een van de beste die er is. Hij gaat in gesprek met bevriende marketeers, ondernemers en influencers over dagelijkse gewoonten, tactieken, ideeën, routines en tools die iedereen in zijn dagelijks leven kan gebruiken.

Apple Podcasts / website

Masters of Scale Podcast

7 – Masters of Scale

PRESENTATIE: Reid Hoffman

LinkedIn medeoprichter Reid hofman interviewt in ‘Masters of Scale’ vooraanstaande business builders als Mark Zuckerberg en Sheryl Sandberg. Ze bespreken de best practices bij het schalen van een bedrijf en hoe je van iets kleins naar een game-changing organisatie.

Apple Podcasts / website

I Love Marketing Podcast

8 – I Love Marketing

PRESENTATIE: Joe Polish & Dean Jackson

Ben je relatief nieuw in de scene, of werk je voor een startup of een klein bedrijf? Dan is  de I Love Marketing podcast perfect voor jou. Ze vertellen over marketinginzichten en strategieën die kleine bedrijven kunnen gebruiken om te groeien en koppelen ze altijd aan praktijkvoorbeelden waarmee je waarschijnlijk te maken krijgt.

Apple Podcasts / website

LTV Podcast

9 – LTV with Kyle Racki

PRESENTATIE: Kyle Racki

LTV with Kyle Racki gaat over het helpen van marketeers en ondernemers om te experimenteren met nieuwe kansen. Kyle zal doorgaans collega-industrieleiders inschakelen om te praten over experimenten, groei, marketing, verkooptactieken en meer.

Apple Podcasts / website

Business of Story Podcast

10 – The Business of Story Podcast

PRESENTATIE: Park Howell

Verhalen vertellen is de sleutel tot het genereren van resultaten voor je bedrijf. De Business of Story Podcast neemt dat idee van storytelling en splitst het op in bruikbare tactieken en ideeën waarmee je kunt werken. Meestal interviewt Park Howell top reclame creatives, copywriters en contentmakers die hun verhalen en persoonlijke pro-tips delen.

Apple Podcasts/ website

Lost & Founder Podcast

11- Lost & Founders Podcast

PRESENTATIE: Gabe Roy & Gab LeVert

Hoewel Gabe en Gab relatieve nieuwkomers zijn, hebben deze jonge ondernemers de passie die nodig is flink wat reuring te veroorzake. De Lost & Founders Podcast is hun hulpmiddel om hun ervaring bij de start van hun eerste bedrijf te documenteren en tips en inzichten te delen waar jonge collega marketeers en ondernemers van kunnen leren.

Apple Podcasts / website

Marketing School Podcast

12 – Marketing School

PRESENTATIE: Neil Patel & Eric Siu

Hou je van podcasts maar heb je een korte spanningsboog? Dan is Marketing School precies wat je nodig hebt. Eric en Neil publiceren dagelijks een nieuwe aflevering en proberen in minder dan 10 minuten snel bruikbare tips te geven. Over alles wat met markting te maken heeft. Van SEO, copywriting tot Facebook-advertenties en meer.

Apple Podcasts / website

Science of Social Media Podcast

13 – The Science of Social Media

PRESENTATIE: Hailley Griffis , Brian Peters en Kevan Lee

Dit team van marketeers komt van de Buffer studio’s. Ze bespreken alle ins en outs van sociale media. Ze leveren de inzichten die je nodig hebt om je inspanningen op alle sociale mediaplatforms te optimaliseren. Van interviews met top marketeers en hun merken tot waardevolle sessies waarin ze hun kennis delen. De Science of Social Media podcast is perfect voor jou als je je sociale media skills wil verbeteren.

Apple Podcasts / website

Social Media Marketing Podcast

14 – Social Media Marketing Podcast

PRESENTATIE: Michael Stelzner

Nu we toch in de social media hoek zitten. Michael Stelzner van Social Media Examiner mag dan niet worden vergeten . De Social Media Marketing podcast gaat over de nieuwe en innovatieve manieren om de kracht van sociale media te gebruiken. Michael praat meestal over nieuwe functies, tactieken en strategieën die je kunt implementeren om meer resultaten voor je bedrijf te genereren.

Apple Podcasts / website

Bent u geïnteresseerd in het opnemen van een podcast? De AudioFabrique kan voor u het hele trajct van opname tot distributie van uw podcast verzorgen. Neem direct contact op!
De AudioFabrique | Neumann TLM 103

De AudioFabrique maakt gebruik van cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren voor marketingdoeleinden.

 

Meer informatie of je instellingen aanpassen? Ga dan naar onze privacy policy.