Podcasts

Podcast studio huren?

Met podcasts creëer je meer waarde voor je merk. Laat luisteraars kennis maken met je bedrijf en inspireer ze met interviews of verhalen. Genereer meer omzet. Zet luisteraars aan tot actie. Kortom: een ideale marketing tool.

De AudioFabrique verzorgt de opnames op locatie en de afwerking van het materiaal zodat jij je kan concentreren op het maken van geweldige content en het opbouwen van je publiek.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Lees verder of neem direct contact met ons op.

Opnames

Met onze mobiele podcast setup kunt u op uw eigen locatie de podcasts opnemen. Deze compacte set is voorzien van de beste materialen passend bij het maken van een podcast.

Voor langlopende projecten kunnen wij ook een speciale set samenstellen. Lees onze tips om het beste uit uw podcast te halen.

De opgenomen bestanden worden naar onze studio verzonden via een transfer service, FTP of reguliere email.

Afwerking & Distributie

In onze studio worden de opgenomen podcasts volledig afgewerkt en klaargemaakt voor de verschillende platformen waarop de podcast te horen is.

Zo weet u zeker dat de luisteraar altijd en overal ongestoord kan luisteren naar de podcast of deze nou thuis wordt afgespeeld of in een luidruchtige omgeving als openbaar vervoer of in de auto onderweg.

Voor de distributie van je podcast hebben wij een Europese partner waar je podcast gehost kan worden. Zo valt je podcast distributie altijd onder Europese wetgeving. Door deze samenwerking kunnen wij ook maatwerk oplossingen bieden zoals afgeschermde podcasts voor bijvoorbeeld interne communicatie doeleinden.

Mobiele podcast setup

Op eigen locatie een podcast opnemen kan met de mobiele podcast oplossing van De AudioFabrique.

Wij noemen het onze ‘Podcast Pod’. Een compacte set met maximaal 4 microfoons met zwenkarmen. Te plaatsen op elke tafel met een maximale breedte van 1m50. Kabels kunnen netjes worden weggewerkt zodat een combinatie met een livestream* ook mogelijk is. De set wordt geleverd inclusief hoofdtelefoons voor de afluistering en een mixer/recorder met mogelijkheid tot telefonische interviews en audio instarts.

De opbouw, bediening (opname) en demontage wordt verzorgt door een ervaren audio technicus.

De AudioFabrique beschikt over een breed scala aan eigen materiaal dat op locatie ingezet kan worden om de audio op te nemen. Wij vullen dit naar wens aan via onze vaste toeleveranciers.

* informeer naar de mogelijkheden in samenwerking met onze livestream partner.

Wij nemen podcasts op voor o.a.

De AudioFabrique maakt gebruik van cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren voor marketingdoeleinden.

 

Meer informatie of je instellingen aanpassen? Ga dan naar onze privacy policy.