Podcasts – popuppodcast.studio

Podcast opnemen

Met podcasts creëer je meer waarde voor je merk. Laat luisteraars kennis maken met je bedrijf en inspireer ze met interviews of verhalen. Genereer meer omzet. Zet luisteraars aan tot actie. Kortom: een ideale marketing tool.

Eind november 2019 openenden we onze volledig uitgeruste podcaststudio in Haarlem. In deze podcaststudio kun je geheel zelfstandig of onder begeleiding van een van onze producers je podcast opnemen. Je kunt met maximaal 4 personen tegelijk in gesprek gaan. Bovendien zijn er mogelijkheden tot het live streamen van je podcast.

Daarnaast verzorgt De AudioFabrique  opnames op locatie bij jou op kantoor of op je event met een mobiele podcast setup.

We kunnen je volledig ontzorgen in de technische productie van jouw podcasts zodat jij je kan concentreren op het maken van geweldige content en het opbouwen van je publiek.

Opnames

Met onze popup podcast studio kun je op je eigen locatie podcasts opnemen. Deze compacte set is voorzien van de beste materialen passend bij het maken van een podcast.

Voor langlopende projecten kunnen wij ook een speciale set samenstellen. Lees onze tips om het beste uit uw podcast te halen.

De opgenomen bestanden worden naar onze studio verzonden via een transfer service, FTP of reguliere e-mail.

Afwerking & Distributie

In onze studio worden de opgenomen podcasts volledig afgewerkt en klaargemaakt voor de verschillende platformen waarop de podcast te horen is.

Zo weet je zeker dat de luisteraar altijd en overal ongestoord kan luisteren naar de podcast of deze nou thuis wordt afgespeeld of in een luidruchtige omgeving als openbaar vervoer of in de auto onderweg.

Voor de distributie van je podcast hebben wij een hosting partner waar je podcast gehost kan worden. Door deze samenwerking kunnen wij ook maatwerk oplossingen bieden zoals afgeschermde podcasts voor bijvoorbeeld interne communicatie doeleinden.

Mobiele podcast setup

Op eigen locatie of event een podcast opnemen kan met de popup podcast studio van De AudioFabrique.

De popup podcast studio bestaat uit een compacte set met maximaal 4 microfoons met zwenkarmen. Te plaatsen op elke tafel met een maximale breedte van 1m50. Tevens kan de set ook volledig zelfstandig staan in de vorm van een statafel.

De bekabeling is netjes weggewerkt en door onze speciale TV statieven blijven de gezichten volledig vrij (op de microfoon na). Zo is een combinatie met een livestream ook mogelijk.

De set wordt geleverd inclusief hoofdtelefoons voor de afluistering en een mixer/recorder met mogelijkheid tot telefonische interviews en audio instarts.

De opbouw, bediening (opname) en demontage wordt volledig verzorgt door een ervaren audio technicus.

Door slimme oplossingen is de set gemakkelijk op te bouwen en te demonteren en kan deze op bijna iedere locatie ingezet worden. Het enige wat er nodig is is een 230v aansluiting.

Op een evenement is het goed mogelijk om op verschillende locaties gedurende de dag ingezet te worden.

Podcaststudio huren?

Neem plaats in onze volledig uitgeruste podcaststudio. Je kunt in deze studio kiezen om geheel zelfstandig je opnames te maken of onder begeleiding aan de slag te gaan.

Onze studio is zodanig ingericht dat je ook met weinig technische kennis opnames kan maken van hoge kwaliteit.

Vind je het toch een beetje spannend om zelfstandig aan de slag te gaan? Geen probleem! Boek je sessie met een ervaren podcastproducer die je me het opname proces helpt.

Onze ruime en prettig ingerichte podcaststudio is voorzien van 4 broadcast microfoons. 4 hoofdtelefoons voor de afluistering en een mixer/recorder. Deze mixer/recorder beschikt over de mogelijkheid tot telefonische interviews en audio instarts.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je opnames direct live te streamen (alleen de audio of ook mét video). Koffie en thee ontbreken natuurlijk niet. Trek gekregen? In het restaurant is er een uitgebreide lunch beschikaar. Parkeren kan voor de deur en is gratis!

De studio is per uur te boeken van dinsdag t/m donderdag tussen 13u30 en 17u30 tegen een aantrekkelijk uurtarief. Vragen? neem direct contact op via WhatsApp.

Wij nemen podcasts op voor o.a.

De AudioFabrique maakt gebruik van cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren voor marketingdoeleinden.

 

Meer informatie of je instellingen aanpassen? Ga dan naar onze privacy policy.