Podcasts

Podcast

Podcasts zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd en De AudioFabrique kan het gehele traject van de productie van een podcast op zich nemen.

Van enkel het bewerken van de audio voor de juiste platformen tot het volledige productietraject inclusief mobiele setups op uw locatie. Zo kunt u in uw eigen omgeving podcasts opnemen en verzorgen wij de afwerking.

Benieuwd wat De AudioFabrique voor u kan betekenen? Lees verder of neem direct contact met ons op.

Op uw eigen locatie

Met onze mobiele podcast setup kunt u op uw eigen locatie de podcasts opnemen. Deze compacte set is voorzien van de beste materialen passend bij het maken van een podcast en ook zeer geschikt voor mensen met weinig tot geen technische ervaring.

De opgenomen bestanden worden naar onze studio verzonden via een transfer service, FTP of reguliere email. Daar worden deze verder afgewerkt en geschikt gemaakt voor het platform waarop de podcast de beluisteren is.

Afwerking in de studio

In onze studio worden de opgenomen podcasts volledig afgewerkt en klaargemaakt voor de verschillende platformen waarop de podcast te horen is.

Zo weet u zeker dat de luisteraar altijd en overal ongestoord kan luisteren naar de podcast of deze nou thuis wordt afgespeeld of in een luidruchtige omgeving als openbaar vervoer of in de auto onderweg.

Mobiele podcast setup

De AudioFabrique beschikt over eigen materiaal dat op locatie ingezet kan worden om de audio op te nemen. Wij vullen dit naar wens aan via onze vaste toeleveranciers.

  • Sound Devices MixPre3
  • Shure SM7B mic
  • Cloudlifter CL-1 Mic Activator

Recente podcasts

De AudioFabrique maakt gebruik van cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren voor marketingdoeleinden.

 

Meer informatie of je instellingen aanpassen? Ga dan naar onze privacy policy.