Podcasts

Podcast studio huren?

Met podcasts creëer je meer waarde voor je merk. Laat luisteraars kennis laten maken met je bedrijf en inspireren ze met interviews of verhalen. Genereer meer omzet. Zet luisteraars aan tot actie. Kortom: een ideale marketing tool.

De AudioFabrique verzorgt opnames op locatie, afwerking van het materiaal en kan tevens de distributie van uw podcast verzorgen naar platformen als iTunes en Spotify.

Benieuwd wat De AudioFabrique voor u kan betekenen? Lees verder of neem direct contact met ons op.

Opnames

Met onze mobiele podcast setup kunt u op uw eigen locatie de podcasts opnemen. Deze compacte set is voorzien van de beste materialen passend bij het maken van een podcast.

Voor langlopende projecten kunnen wij ook een speciale set samenstellen. Lees onze tips om het beste uit uw podcast te halen.

De opgenomen bestanden worden naar onze studio verzonden via een transfer service, FTP of reguliere email.

Afwerking & Distributie

In onze studio worden de opgenomen podcasts volledig afgewerkt en klaargemaakt voor de verschillende platformen waarop de podcast te horen is.

Zo weet u zeker dat de luisteraar altijd en overal ongestoord kan luisteren naar de podcast of deze nou thuis wordt afgespeeld of in een luidruchtige omgeving als openbaar vervoer of in de auto onderweg.

Tevens kunnen wij de distributie over de verschillende kanalen verzorgen zodat u zich volledig kunt focussen op de inhoud van uw podcast.

Mobiele podcast setup

Op eigen locatie een podcast opnemen kan met de mobiele podcast oplossing van De AudioFabrique.

Wij noemen het onze ‘Podcast Pod’. Een compacte set met maximaal 4 microfoons met zwenkarmen. Te plaatsen op elke tafel met een maximale breedte van 1m50. Kabels kunnen netjes worden weggewerkt zodat een combinatie met een livestream* ook mogelijk is. De set wordt geleverd hoofdtelefoons voor de afluistering.

De opbouw, bediening (opname) en demontage wordt verzorgt door een ervaren audio technicus.

De AudioFabrique beschikt over een breed scala aan eigen materiaal dat op locatie ingezet kan worden om de audio op te nemen. Wij vullen dit naar wens aan via onze vaste toeleveranciers.

* informeer naar de mogelijkheden in samenwerking met onze livestream partner.

Recente podcasts

De AudioFabrique maakt gebruik van cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren voor marketingdoeleinden.

 

Meer informatie of je instellingen aanpassen? Ga dan naar onze privacy policy.