Podcast Hosting

podcast hosting

Conform AVG

podcast hosting

Apple Podcasts (iTunes) / Spotify / Google Podcasts

podcast hosting

Realistische statistieken

podcast hosting

Snelle support

Zowel De AudioFabrique als onze partner Podigee is volledig AVG compliant. De websites, beschikbare webplayer en alle processen voldoen aan de strenge Europese wetgeving. Een optionele dataverwerkersovereenkomst wordt op verzoek verstrekt.

De RSS-feeds worden automatisch gevalideerd en garanderen maximale compatibiliteit met de diverse beschikbare platformen.

De gebruikte statistiek engine is speciaal gebouwd om het gebruik van podcasts te meten en geeft je cijfers die écht nuttig zijn.

Krijg persoonlijke ondersteuning wanneer je het nodig hebt. Geen geautomatiseerde antwoorden, beloofd!

Uitgebreide en veilige hosting

certified podigee partnerDe AudioFabrique is trots op het partnerschap met Podigee. Hierdoor kan worden voorzien in uitgebreide en veilige hosting voor jouw podcast kanaal. De AudioFabrique begrijpt als geen ander dat je voor je business-to-bussiness podcast moet kunnen vertrouwen op een betrouwbare hosting provider.

De AudioFabrique is een partnerschap aangegaan met Podigee: een Europese hosting provider uit Berlijn. Je afleveringen worden geüpload naar een Europese server. De processen zijn volledig conform AVG. De RSS-feed is compatibel met alle populaire podcastplatformen. Uitgebreide statistieken én een helpdesk waar u binnen 24 uur antwoord krijgt. En dit alles binnen je eigen account.

 • Persoonlijke support. Al je vragen worden door mensen beantwoord, het supportteam is niet uitbesteed aan een externe partij. Je kunt je vragen stellen in het Nederlands, Duits, Engels en Spaans.
 • Fair traffic (fair usage policy van toepassing).
  Heb je een podcast met maandelijks meer dan 50.000 luisteraars?
  Neem dan contact op voor oplossing op maat.

 • Apple Podcasts, Google Play, Deezer en Spotify compatibele RSS-feeds
 • Als officiële Spotify partner kun je je podcast direct op Spotify publiceren zonder wachttijden
 • Automatische audio transcodering
 • Subdomein voor je eigen podcast
 • Audiobestanden worden gestreamed via een supersnelle CDN

Voorbeelden van bedrijven die gebruik maken van Podigee

podcast hosting
podcast hosting

De AudioFabrique maakt gebruik van cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren voor marketingdoeleinden.

 

Meer informatie of je instellingen aanpassen? Ga dan naar onze privacy policy.